”Tuntemallani Timo Elolla on erinomaiset valmiudet tulla valituksi kansanedustajaksi. Hän on pätevöitynyt vaikuttaja ja yhteiskunnallisten asioitten asiaosaaja. Hänellä on monipuolinen, pitkäaikainen ja merkittävä kokemus kuntapäättäjänä. Hän on laajasti verkostoitunut, mikä auttaa häntä nousemaan valtakunnallisen tason varsinaiseksi päättäjäksi. Timo Elo on vastuunkantoon valmis. Hän tarvitsee nyt tukemme tullakseen valituksi kansanedustajaksi.”

Lääkintöneuvos Matti Ketonen

”Kunnanjohtajana tarvitsen suoria linkkejä päätöksenteon ytimeen, koska maakuntien asioita päätetään paljon Helsingissä. Arvostan Timoa siksi, että vastaus on aina: ’Pittäähän ne asiat hoitaa.’ Ja yleensä tätä seuraa viesti: ’Homma kunnossa’. ”

Juuan kunnanjohtaja Markus Hirvonen

”Minä äänestän Timoa, sillä mielestäni hänellä on sellaista tietoa, taitoa ja osaamista sekä sellaisia verkostoja, joita kansanedustaja tarvitsee.”
Ulla Mikkola, valt.tiet maisteri

”Timo on rautainen osaaja, ammattilainen. Pohjois-Karjala tarvitsee kansanedustajan, jolla on kyky viedä asiat maaliin.”

Opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen

”Timo Elolla on vaikuttamisen taitoa ja verkostoja. Itä-Suomi tarvitsee taitavaa edunvalvojaa, joka ymmärtää elinvoiman ja hyvinvoinnin perustan sekä puolustaa suomalaisia arvoja.”

Oikeusministeri Antti Häkkänen

”Luottomies, sanavalmis ja nokkela. Politiikan asiantuntija ja myös urheilun moniosaaja. Ihminen ihmiselle.”
Urheilutoimittaja Petri Siitonen

”Luottopelaaja, joka pärjää tiukassakin paikassa. Timo tuntee kaikki. Hänen mielipiteitään arvostetaan ja kuunnellaan. Hän näkee kokonaisuuden, mutta tuo aina myös itäsuomalaisen näkökulman esille.”

Kansanedustaja Ben Zyskowicz

”Harvalla Pohjois-Karjalaisella on sellaista asiaosaamista, perehtyneisyyttä, ymmärrystä  ja taitoa edistää yhteistä hyvää kuin Timolla. Ja ennenkaikkea olen nähnyt, kuinka Timo on joukkuepelaaja, joka ei halua kerätä populistisia irtopisteitä vaan rakentaa avarakatseisesti yhteiskuntaa. Lisäksi Timolla ovat arvot kohdallaan: vapaus ja vastuu luovat pohjan keskinäiselle välittämiselle.”
Kaupunginhallituksen jäsen Anssi Törmälä, sotilaspastori

”Nyt tarvitaan Eloa ja eloa politiikkaan”

Puhemies Paula Risikko

”Tarvitsemme Elon merkkejä #24. Timo on politiikan monitaitoinen osaaja, joka hyökkää tarvittaessa ja puolustaa tanakasti. Siten syntyy myös ilon merkkejä. Siksi Timo.”
Kontiolahden kunnanvaltuuston vpj Aulikki Sihvonen

”Tietoa, taitoa, rohkeutta! Sitä on
Timo Elo.” Ilomantsin kunnanvaltuutettu Asko Mäkinen, ylirajavartija evp.

”Kannatan kaikkia yrittäjäjäseniä. Uskon vahvasti ettei väistämätöntä kannata vastustaa. Kaupungistuminen on tosiasia, ihmiset ovat jo valintansa tehneet. Meidän on nyt pidettävä huolta, ettei se tarkoita kaiken keskittämistä vain Helsinkiin. Ilokseni löysin Timosta samojen asioiden puolustajan ja uskon hänen käyttävän laajaa verkostoaan kaikin tavoin yhteisen tavoitteemme eteen.” Toimitusjohtaja Perttu Kouvalainen